Materiale, dotări și finisaje

Structura de rezistență, Arhitectura

1. Cărămidă Porotherm 30 N+F Profi

Am ales pentru construcții cărămida Porotherm 30 N+F Profi, primul sistem inovator de zidărie ceramică introdus pe piața din România de către Wienerberger. Porotherm 30 N+F Profi este un bloc ceramic cu fețe de pozare șlefuite și îmbinare verticală de tip nut și feder – destinat execuției pereților nestructurali de închidere și de compartimentare – din zidărie cu protecție împotriva penetrării apei. Produsul se va utiliza în zidării cu rosturi subțiri, utilizând mortarul Porotherm Profi sau spuma adezivă Porotherm Profi Dryfix extra. Utilizarea sistemului de zidărie Porotherm Profi Dryfix extra se face în baza Agrementului Tehnic nr. 001SB-01/378-2014.

2. Izolație: Vată bazaltică

Cărămidă Porotherm 30 N+F Profi Vată bazaltică cu grosime 100 mm, densitate 120kg/mc Vata minerală bazaltică este alegerea cea mai potrivită pentru un confort ridicat în izolarea construcțiilor noi de apartamente. Are la bază roca vulcanică pe care Pământul o produce în cantități de zeci de mii de ori mai mari decât se poate consuma. Vata bazaltică este un material izolator, proiectat pentru domeniul construcțiilor civile, ce protejează cel mai bine locuința împotriva focului. Un avantaj major pentru mediu îl constituie faptul că produsul nu emite gaze toxice, în caz de incendiu.

3. Tâmplărie PVC – Veka Softline 76

Sistemul SOFTLINE 76MD are o eficiență termică extraordinară și un design minimalist, linii simple cu canturi elegante și muchii uşor rotunjite, fiind prevăzut cu trei rânduri de garnituri de etanșare și o adâncime a profilului de 76 mm. Sistemul SOFTLINE 76MD permite ferestrei un coeficient de izolare termică de până la Uw = 0,75 W/m 2 K, în funcție de tipul de vitraj termoizolant folosit. Acest sistem este pregătit pentru rigidizări din oţel zincat conform prescripţiilor VEKA privind armăturile, minimum 1,5 mm, ceea ce conferă ferestrei termoizolante siguranță și durabilitate în exploatare.

Dotări, Finisaje

1. Gresie producător Vitacer, import Spania (două nuanțe)

În alegerea gresiei sau a faianței trebuie să ții cont de spațiul care urmează a fi amenajat, dar și de utilitatea acestuia. De exemplu, pentru bucătărie sau baie, ai nevoie de gresie și faianță rezistente la umiditate, care să fie ușor de întreținut și desigur să dea și o notă plăcută, de modernitate, spațiului.

Gresia și faianța importate de la Vitacer – Spania îmbină estetică și funcționalul, frumusețea și rezistența, fiind ideale pentru personalizarea spațiilor rezidențiale.

Plăcile noastre de gresie și faianță, porțelanate și rectificate, au dimensiuni de 33×90 (faianța) și 60×60 (gresia) și se pretează la amestecuri cu suprafețe naturale sau sofisticate și contemporane, suprafețele mate și neutre evidențiind nuanțele folosite în design.

2. Uși

Pentru ușile de interior, producătorul Jeld-Wen din Germania este preferatul nostru.

Uși celulare cu structură RSPK, așezată orizontal cu structura din lemn presat închegat cu rășină specială pentru umiditate, greutate cca 27 kg, cu suprafață melaminată fină, Duritop weiß Lack; a nu se confunda cu suprafața acrilică (decor hârtie) aplicată pe placa MdF.

Tocul reglabil îmbracă zidul complet, este prevăzut cu keder pentru izolație fonică și are prin concept deschidere de 180 de grade. UȘA se montează pe fața zidului din interior.

Tocul are la bază aceeași structură precum cea a ușii, conglomerat de lemn presat și închegat pentru umiditate cu rășină specială, recomandat pentru clădiri noi.

Elementele sunt prevăzute cu balamale de teflon, pentru izolație fonică.Calitatea și finisajul producătorului german de uși Jeld-Wen sunt de necontestat, fiind recunoscut drept cel mai mare producător de uși la nivel european și mondial.

3. Obiecte sanitare

Folosim baterii de cea mai înaltă calitate – Hansgrohe. Totodată, obiecte sanitare Roca, recunoscute pentru designul lor deosebit. Duș cu rigolă în pardoseală – Vitus Residence rămâne în trendurile actuale și prin alegerea de a include open space-uri în amenajarea băilor prin montarea unui duș cu rigolă în pardoseală.

În ciuda faptului că par mai fragile, aceste cabine de duș au o durată de viață mai lungă datorită faptului că sunt realizate foarte simplu, din puține piese, ușor de manevrat, în special modelele fixe, adică cele fără ușă. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui tip de duș este ușurința cu care poate fi curățat.

Față de cabinele clasice de duș, panoul de sticlă este dintr-o singură bucată. Se poate șterge ușor cu orice soluție pentru geamuri, iar interiorul se poate curăța cu soluții specifice gresiei, care pot fi clătite direct cu dușul. Vasul de WC Roca are capac slim soft close și rezervor încastrat Alca.

Rezervoarele WC Alca sunt fabricate folosind materiale de înaltă calitate alături de cele mai noi tehnologii, având astfel garanția de funcționalitate și durabilitate în timp. Clapetele de acționare sunt realizate dintr-un material rezistent.

Instalații termice

1. Încălzire prin pardoseală REHAU


Ca marcă premium pentru soluții pe bază de polimeri, REHAU este lider internațional în sectoarele construcțiilor, automobilelor și industriei.

Pe plan local, unde este prezentă de 25 de ani, compania este recunoscută pentru soluțiile de ultimă oră pe care le oferă în domeniul construcțiilor, și mai specific în domeniul instalațiilor termice și sanitare și soluțiilor pentru încălzire și răcire în suprafețe.

Datorită materialelor produse în Germania la cele mai riguroase standarde, sistemele de încălzire în pardoseală REHAU au o durată de viață de 50 de ani și beneficiază de garanție REHAU de până la 10 ani pentru tot sistemul îngropat și despăgubire în caz de avarie.

Clienții se vor bucura de următoarele beneficii, odată ce aleg sistemele de încălzire în pardoseală REHAU:

În cazul imobilului nostru, Curtea de lumină are multiple beneficii și funcțiuni:

Puncte forte:

PERFORMANȚE HIDRAULICE RIDICATE

Modulul de condensare care echipează VICTRIX OMNIA este realizat cu o singură serpentină de schimb de căldură din oțel inox. Absența colectoarelor și a mai multor serpentine în paralel asigură înaltă fiabilitate, iar numărul mai mic de îmbinări sudate reduce riscul de fisurare. Serpentina unică din oțel inox fără îngustări permite un debit hidraulic perfect echilibrat și reduce considerabil pierderile de presiune. Secțiunea internă, largă și constantă, limitează depunerile și reduce riscurile de înfundare cauzate de impuritățile din apă (de exemplu, în cazul înlocuirilor de centrale în instalații vechi). Și acest argument face OMNIA ideală pentru înlocuiri.

POMPĂ DE CIRCULAȚIE CLASA „A”.
Pompa electronică cu consum redus permite economii semnificative în raport cu pompele tradiționale. Prezența a două sonde NTC pe turul și pe returul instalației face posibilă modularea continuă a condițiilor de funcționare în acord cu cerințele sistemului, mărind eficiența sezonieră. Pompa poate fi setată în mai multe moduri de operare: sarcină hidraulică proporțională, Δt constant sau turație constantă.

CONTROL ELECTRONIC AL ARDERII
Vana de gaz electronică asigură controlul amestecului combustibil prin intermediul unui electrod multifuncțional poziționat în interiorul camerei de ardere; placa electronică autoadaptează parametrii arderii în cazul variației densității aerului sau a combustibilului. O altă caracteristică este aceea că nu este necesară înlocuirea duzei la modificarea tipului de gaz (metan/GPL): adaptarea centralei se face printr-un simplu reglaj în software-ul plăcii electronice. Pompa electronică cu consum redus de energie electrică permite economii importante în raport cu pompele tradiționale și se autoadaptează la variațiile de debit, de exemplu în cazul prezenței robinetelor termostatate sau a vanelor de zonă.

Ascensoare SCHINDLER

1. Instalații electrice Schneider și Gewiss

Pentru că folosim numai produse și materiale din gama de top a producătorilor, am ales pentru instalația electrică Schneider și Gewiss. Gewiss este lider internațional în producția de sisteme și componente pentru instalațiile electrice de joasă tensiune, prizele și întrerupătoarele Gewiss sunt recunoscute atât pentru designul simplu și elegant, cât și pentru robustețea datorată materialelor de înaltă calitate folosite de producător, ceea ce le face perfecte atât în ceea ce privește rezistența în timp a utilizării, cât și pentru a pune în valoare orice spațiu de locuit. Siguranțele Schneider sunt elemente-cheie în sistemele de distribuție a energiei ce asigură alimentarea cu energie a întregii clădiri, au un nivel ridicat de fiabilitate și sunt în același timp sigure și ușor de utilizat.

ASCENSOARE SCHINDLER proiectate pentru viitor, cu tehnologii de ultimă generație

Schindler 3000 este proiectat, construit și testat riguros pentru a asigura funcționarea lină, silențioasă și economică pe parcursul duratei lungi de viață a ascensorului.

Schindler 3000 beneficiază de: